Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Квітня, 2020 р., 20:42
Як повідомлялося раніше в Глибоцькій ОТГ створена оперативна мобільна група спільно з представником Центру Соціальних служб  для молоді, Службою в справах дітей, мета якої об’їзд та підтримка сімей, що потрапили в складні життєві обставини протягом карантинного періоду, а також допомога людям, які не можуть в даний момент закупити продуктів, ліків та розрахуватися за комунальні послуги. 
01 Квітня, 2020 р., 20:35
Видачу перепусток жителям громади призупинено!
01 Квітня, 2020 р., 20:28
Освітяни навчальних закладів Глибоцької ОТГ та  працівники відділу освіти молоді, та спорту, Глибоцької селищної ради, всім складом, перерахують одноденний заробіток на  Глибоцьку ЦРЛ для закупки кисневого концентратора.
31 Березня, 2020 р., 10:06
Глибоцька селищна рада, пропонує таблетки для розчину дезінфекції. Які ви зможете отримати з 31.03.2020р. під підпис  в наступних місцях:  
30 Березня, 2020 р., 13:55
Шановні жителі Глибоцької громади, станом на 12 годин 30 березня на території громади зафіксовано 3 випадки хворих на covid-19:
26 Березня, 2020 р., 10:58
В зв’язку з великою необхідністю захисних масок та потребою в багаторазовому використанню масок пошитих з тканини
25 Березня, 2020 р., 17:30
В цілому відвідали 6 сімей, кожній з яких було вручено пакет з продовольчими продуктами та інструкціями з безпеки під час епідемії.
25 Березня, 2020 р., 12:25
РДА Глибоцького району, інформує про організацію довозу медпрацівників на робочі місця в заклади охорони здоров’я області шкільними автобусами за такими маршрутами:
24 Березня, 2020 р., 20:09
24 березня, відбулася перша в історії громади сесія Глибоцької селищної ради в режимі онлайн.
24 Березня, 2020 р., 20:06
Сьогодні спільно з представниками Глибоцького Територіального центру по облсугованню одиноких та пристарілих, службою  в справах дітей та неповнолітніх, Центру соціальних служб для молоді, приватних підприємців, та керівників підприємств, які надають послуги перевезення в таксі, волонтерів, проведено засідання робочої групи в Глибоцькій селищній раді. На засіданні обговорювались питання доставки продуктів та ліків сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь