Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

#DOBRE #SDIP #SDIP_DOBRE #LED_DOBRE

22 Травня, 2023 р., 11:24
Нещодавно, за ініціативи USAID та координації Програми DOBRE Глибоцька громада отримала 3 генератори.
19 Травня, 2023 р., 14:03
У рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) товариство Український народний дім запрошує громадські організації Глибоцької громади провести своє ARC оцінювання (тобто, конструктивну оцінку спроможності).
26 Квітня, 2023 р., 17:19
Громадські консультації для оцінки потреб з удосконалення послуг в умовах воєнного стану відбулися вчора у Глибоцькій громаді.   Учасниками консультації стали активні мешканці громади, молодь, представники місцевого і релокованого бізнесу, працівники комунальних сфер і місцевого самоврядування, внутрішньо переміщені особи, старости та керівництво Глибоцької селищної ради.
29 Березня, 2023 р., 15:00
Вчора, 28 березня 2023 року Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) і Чернівецька обласна військова адміністрація підписали меморандум про співпрацю, яка триватиме до середини 2025 року. Протягом цього періоду громади-партнери Програми отримають співфінансування проєктів, а також навчальну та консультаційну допомогу для посилення спроможності місцевого самоврядування. 
27 Вересня, 2022 р., 18:05
Відкриття скеледрому! Реалізовано проєкт «Облаштування в центральному парку смт.Глибока скеледрому для популяризації здорового способу життя» завдяки співпраці Глибоцької територіальної громади та агентства США з міжнародного розвитку USAID, в рамках партнерської програми DOBRE.
10 Вересня, 2022 р., 17:20
Завдяки плідній співпраці Глибоцької територіальної громади та агентства США з міжнародного розвитку USAID, в рамках партнерської програми DOBRE реалізовано проєкт «Облаштування в центральному парку смт.Глибока скеледрому для популяризації здорового способу життя».
17 Грудня, 2021 р., 12:33
Хочемо повідомити, що Програма DOBRE розпочинає опитування громадської думки, результати будуть представлені навесні 2022 року.
07 Грудня, 2021 р., 11:53
Громадською організацією «Простір розвитку громад» в межах реалізації проєкту «Практичні потреби жінок у фокусі уваги Глибоцької громади», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, протягом жовтня-листопада 2021 року було проведено гендерний аудит безпеки територій двох локацій у Глибоцькій громаді та на його основі сформульовано рекомендації.
26 Листопада, 2021 р., 15:51
Національний Демократичний Інститут (НДІ) в рамках Програми DOBRE провів поглиблені тренінги у нашій громаді з гендерно -   орієнтованого бюджетування.
24 Листопада, 2021 р., 16:06
Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» розпочала проведення ряд вебінарів з питань забезпечення організації та здійснення внутрішнього контролю і аудиту в ОМС у рамках удосконалення системи управління ресурсами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь