Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

#DOBRE #SDIP #SDIP_DOBRE #LED_DOBRE

20 Вересня, 2021 р., 17:47
План удосконалення послуги спорту на території Глибоцької ТГ розроблений в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE), що виконується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
09 Вересня, 2021 р., 19:16
В рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» за сприянням Українського жіночого фонду в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин, ми стали учасницями і випускницями 25 - ої Академії Жіночого Лідерства.
06 Вересня, 2021 р., 18:08
В рамках Програми менторства Програми DOBRE, з метою налагодження співпраці між менторами та менті для забезпечення найкращих результатів і довгострокового партнерства, Глибоцька громада 2 вересня, а 3 вересня Рукшинська громада приймали в гостях своїх менторів Новоукраїнську громаду.
30 Липня, 2021 р., 14:19
Шановні мешканці Глибоцької територіальної громади!
20 Липня, 2021 р., 16:51
На засіданні робочої групи були присутні: заступниця керівника Програми USAID DOBRE Юлія Єсмуханова, регіональний менеджер USAID DOBRE Дмитро Коваль, основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк, консультант Програми DOBRE, який спільно з Робочою групою займатиметься розробкою Плану покращення послуги в Глибоцькій ТГ Любомир Кава та 12 членів робочої групи з Плану удосконалення послуги спорту на території нашої громади.
04 Липня, 2021 р., 19:03
Випала чудова нагода дізнатись про нові практики та методи публічної комунікації в об'єднаних громадах від Ukraine Crisis Media Center!
25 Червня, 2021 р., 12:11
На засіданні робочої групи були присутні: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк, консультант Програми DOBRE, який спільно з Робочою групою займатиметься розробкою Плану покращення послуги в Глибоцькій ТГ Любомир Кава та 15 членів робочої групи з Плану удосконалення послуги спорту на території нашої громади.
18 Червня, 2021 р., 17:30
На засідання були присутні: керівник експертної групи Войцех Одзімек, експерти Програми DOBRE Назар Глинський, Олег Процак та 25 членів робочої групи з розроблення Стратегії сталого розвитку громади.
09 Червня, 2021 р., 13:15
На зустрічі із запрошених 20 представників громади, присутні були 15 осіб. Також, за допомогою он-лайн підключення, взяли участь представники DOBRE: програмний спеціаліст, координатор громади Марина Дудяк, експерти з муніципальних послуг Максим Бурдавіцин та Олександр Муратов.
02 Червня, 2021 р., 22:09
Протягом березня – травня,  в Глибоцькій громаді працювала команда молодіжних працівників які пройшли спеціальний 3х денний тренінг «Молодіжний працівник» #DOBRE

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь