Глибоцька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

#DOBRE #SDIP #SDIP_DOBRE #LED_DOBRE

28 Січня, 2021 р., 14:14
Глибоцькою селищною радою 28 січня 2020 року подано інформацію для здійснення оцінки управління фінансами територіальної громади за програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (програма «DOBRE»).
27 Січня, 2021 р., 14:09
27 січня 2021 року відбулась он-лайн – зустріч по ІТ-компоненту, учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми #DOBRE Марина Дудяк, керівник відділу розробки НГО SocialBoost Катерина Борисенко, проектний менеджер SocialBoost Леонід Вербов, Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк, керуючий справами виконавчого комітету Ілля Лопуляк, головний спеціаліст з громадськістю, адміністратор сайту Віталій Мостовий та відповідальна особа в громаді по проекту програми # DOBRE Світлана Григоренко.
25 Січня, 2021 р., 16:06
25 січня 2021 року відбулась он-лайн зустріч по представленню «Фінансового компоненту», учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк, Ольга Шубіна – фахівчиня з місцевих бюджетів та фінансового управління програми DOBRE, Ігор Дорош - консультант з фінансового управління, Інна Святна - консультантка з фінансового управління.
25 Січня, 2021 р., 13:58
25 січня 2021 року відбулась он-лайн – зустріч щодо формування  «Аналізу умов місцевого розвитку», учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми #DOBRE Марина Дудяк, Войцех Одзімек (Краків, Фундація Розвитку Місцевої Демократії - FRDL), Назар Глинський (Львів, НУ «Львівська політехніка»), Глибоцький селищний голова Григорій Ванзуряк та відповідальна особа в громаді по проекту програми # DOBRE Світлана Григоренко.
22 Січня, 2021 р., 13:49
22 січня 2021 року відбулась он-лайн відбулася інформаційна зустріч по компонентах «Залучення громадськості» та «Молодіжна рада»,  учасниками якої були: основний координатор діяльності в нашій громаді - програмний спеціаліст з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Марина Дудяк, експерти та спеціалісти Володимир Купрій, Анна Товстуха, Ксенія Ємшина, Дмитро Коваль.
21 Січня, 2021 р., 13:45
21 січня 2021 року відбулась он-лайн - зустріч-обговорення процедур підготовки аплікаційних форм (заявок) та процедур звітування для громад Чернівецької області, з основним координатором діяльності в нашій громаді - програмним спеціалістом з розвитку громад у Західному регіоні програми DOBRE Мариною Дудяк та експертами Олегом Баранецьким і Оксаною Солодкою.
24 Грудня, 2020 р., 10:54
23 грудня 2020 року відбулась друга координаційна он-лайн - нарада по компоненту Програми DOBRE «Місцевий економічний розвиток (МЕР)» з основним координатором діяльності в нашій громаді - програмним спеціалістом одного з регіональних офісів програми DOBRE Мариною Дудяк, експертом з місцевого економічного розвитку Віталієм Юрків.
22 Грудня, 2020 р., 17:49
22 грудня 2020 року о 12:30 відбулась прес-конференція Програми DOBRE за участі спікерів:
22 Грудня, 2020 р., 10:01
21 грудня 2020 року відбулась перша координаційна он-лайн - нарада по компоненту Програми DOBRE «Покращення місцевих послуг (SDIP)» з основним координатором діяльності в нашій громаді - програмним спеціалістом одного з регіональних офісів програми DOBRE Мариною Дудяк, експертом з послуг місцевого самоврядування Максимом Бурдавіцин та спеціалістом з послуг місцевого самоврядування Олександром Муратовим.
16 Листопада, 2020 р., 16:01
Незабаром ми візьмемо участь в ряді заходів, що надає програма DOBRE своїм партнерам. Сподіваємось, що наша спільна робота призведе до суттєвих покращень в управлінні нашою громадою та зміцнить спроможність нашої громади надавати кращі послуги мешканцям громади, стимулювати економічний зріст та залучати більше громадян до прийняття рішень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь